Tot 2012!

Hey,

We hebben net in de oefenruimte ons laatste liedje van 2011 (half) geschreven en gaan nu een maandje geen muziek (met elkaar) maken. We zijn elkaar totaal niet zat, maar 1 van ons moest zo nodig zijn schoonfamilie in Amerika opzoeken, de ander gaat met zijn schoonfamilie op wintersport en we komen in 2012 terug met veel goeds. Wellicht een nieuwe single in januari, een paar nieuwe foto’s van onze bebaarde gezichten, en heel misschien een nieuwe videootje bij de nieuwe single. En shows. Veel shows. Die moeten alleen nog in veel gevallen bevestigd worden, maar dat laten we jullie allemaal dan weten. Tot 2012!

Liefde!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s