Top 50 COPPERSKY momenten van 2012 (deel 1)

In willekeurige volgorde de eerste helft:
Popronde 2012 - Enschede  - 10 - _DSC0675

1.    Grotendeels onze debuutplaat schrijven die we in maart 2013 live het vinyl op gaan rammen!
2.    Heel veel mooie shows voor volgepropte zalen maar ook voor 10 man.  Iedereen bedankt voor het komen, we hebben ervan genoten.
3.    Heel veel falafel na de zondagse oefensessie.
4.    Tot vervelens toe worden vergeleken met Go Back to the Zoo.
5.    Na afloop van een show de gage verhoogd zien worden omdat de eigenaar van het café het zo tof vond.
6.    Alle crew en geluidsmensen die hun werk vol passie en inzet deden en ons daarmee ook ondersteunen, the true hero’s!
7.    Toffe recensies ontvangen! Ook deze mensen willen we bedanken en beloven we in 2013 een nog betere show neer te zetten.
8.    Ook afgemaakt worden in recensies met zinnetjes zoals “slap aftreksel van Go Back to the Zoo met sterallures van de Staat” en “verwacht geen headlining shows van deze band”. We merken echt groei door deze fijne feedback en willen deze recensenterikken ook een prettig 2013 wensen vol met inspiratie voor hun schrijfseltjes en succes met de therapie!
9.    Heel veel welgemeend advies in de wind slaan en toch heel eigenwijs je eigen plan trekken. Sorry aan alle ongevraagde raadgevers but we really don’t give a shit.
10.    Om nog aan te sluiten bij dat vorige, nee “het plaatje” klopt misschien niet altijd maar we zijn daar ook niet naar op zoek. We zijn ook geen plaatje. “Our image is that we don”t have an image (even though that can be an image too :-))” -Brian Fallon (Gaslight Anthem). Amen. p.s. Dit betekent overigens niet dat we niet luisteren alleen dat we niet naar jou luisteren p.p.s. Niets persoonlijks p.p.p.s. Who farted?
11.    Een prachtige nieuwe oefenruimte betreden genaamd: “The Green Motel”, wel a shout out to Robbosound! We wonen nu eenmaal in Utrecht niet in Maarssen (nee Ray Amersfoort is toch echt een Utrechtse buitenwijk)
12.    Omdat de PA uitstond en er geen geluidsman te bekennen was tijdens een Popronde show in Grunn dan maar dichtbij mensen hun oor gaan tetteren.
13.    Samenwerking met Clarity Bookings punt
14.    Halverwege de set een ingescheurde snaredrumvel krijgen en al plakkend en biddend toch nog net het einde van de set halen in Cafe Bolle te Tilburg.
15.    Hatemail krijgen… ah nee dat staat voor 2013 op het programma
16.    Stilstaan op het spoor in Enschede na een wicked show in de Atak en net niet overreden worden, waarna Marty spontaan “I oooooohhoooh I’m stil alive” inzet. Priceless.
17.    Je 3FM-Serious-Talent-liedje-dingetje voor goed uit je set laten.
18.    Een geïnteresseerde publisher bijna Rick Rollen met onze “nieuwe single” omdat we de deal slecht vonden… bijna he! We waren er niet mans genoeg voor, wel kinderachterig genoeg om het te bedenken.
19.    Niet uitgenodigd worden om op Eurosonic/Noorderslag te spelen
20.    Bijna 2,6 miljoen whatsapp bandgrappen ism Danny Kruithof
21.    Alle gare dronkaards die tijdens een aantal shows overlast aan publiek en band bezorgde, heel erg bedankt maar “we want more” schreeuwen is exact waar het fout gaat bij jullie
22.    Een verbod krijgen om op te treden in de Refter vanwege geluidsoverlast, hell yeah!
23.    DWDD afwijzen door de slechte catering, bah!
24.    Schreeuwen uit de bus naar nietsvermoedende wandelaars in Haarlem, alleen in Haarlem. Oh en in Eindhoven. Altijd leuk.
25.    The glow stick incident, for insiders only.