Top 50 COPPERSKY momenten van 2012 (deel 2)

20121025_SP_POP_00-32Een dag te laat weliswaar maar hier dan alsnog een mooie terugblik op COPPERSKY in 2012. We wensen jullie allemaal een mooi 2013!

Gegroet,

Crash, Pinda, Topdog en Papa

26. In het voorprogramma staan van een Kane coverband
27.    Weer eens onze consumptiebonnen niet opmaken maar wel een halve krat Westmalle tripel eruit weten te onderhandelen voor de terugreis.
28.    Het duet backstage bij de Atak tussen de laptop van Bo Menning en het orgeltje van Marty. (Video volgt alleen bij meer dan 50 likes van dit bericht op facebook helaas dus die ga je niet zien ;-))
29.    Een tweede gitarist vinden die vervolgens meer dan een half jaar op reis gaat. No worries vanaf mei zijn we een vijftal als deze vriend terugkeert om podium na podium samen met ons te versieren met bloemen. Afbreken schijnt heel erg 2008 te zijn en niet meer zo rock ‘n roll.
30.    Gezamenlijk vermoedelijk wel 43 broodjes bratwurst gegeten op Ottopop. En dat met twee semi-vegetariers in de band! Heerlijk!
31.    De momenten van frustratie omdat het voor geen kloot lukt om een nummer goed vorm te geven.
32.    Keihard de leuzen van een grote voetbal-rivaal van PSV in Eindhoven uit de ramen zingen ‘s nachts na een show daaro. Oh en Ray is voor FC Utreg. Howdo!
33.    Dezelfde Popronde band een keer of 3 vervangen. De grote vraag, waren ze nou echt ziek of waren ze stiekem aan het opnemen in Engeland. Rumors, rumors. Niemand zal het wellicht ooit weten. Mocht je er achter komen dan zullen we je bekronen met een leuke prijs. We zijn gewoon nieuwsgierig. Afijn, wat extra shows krijgen was leuk!
34.    Vintage gitaren en bas gekocht. Kijk naar ons, wij zijn hip.
35.    Er achterkomen dat onze nummers akoestisch eigenlijk best tof zijn. Volgend jaar zijn dan ook akoestisch te bewonderen van tijd tot tijd (Stukafest here we come!)
36.    De Wasserette in Breda. Hand down de gezelligste plek om als band te spelen.
37.    Domme dingen doen, teveel om op te noemen eigenlijk.
38.    Marty die weer een jaar lang beats bedenkt voor Ray die er geen een overneemt voor liedjes maar altijd weer een eigen beat bedenkt.
39.    Robert die een jaar kloot met zijn versterker en op zoek gaat naar dat eeuwige geluid. Nu wel bijna gevonden so beware!
40.    Ray die volgens sommige mensen veels te hard drumt. Bek houwuh, dat is punk man en lekker. Lomp hard haha! p.s. Elke drummer wil op Ray zijn kit spelen.
41.    Erik die niks over zijn monitoren hoort bij een show en er later achterkomt dat zijn oren gewoon verstopt zaten, What a sucker!
42.    De show in Zandvoort a/d Eem met flink veel familie en vrienden! Wat een mooie mensen om ons heen!
43.    Weer genoten van alle momenten dat je naam verkeerd uitgesproken wordt: “Kooperskie. Betekent dat iets in het russisch of pools?”
44.    0 x keer eten bij McDonalds onderweg! We don’t break for shit!
45.     Lekker eten in restaurants dankzij de goede zorg van Clarity Bookings!
46.     Robert die tot tweemaal toe “in the heat of the moment” een water flesje van podium af trapt en bijna iemand onthoofd.
47.    Een hele show lang niks zeggen tussen de nummers door.
48.    De youtubefilmpjes van Marty, hij is een wandelende encyclopedie van geinige movies.
49.    Het patatje oorlog van Danny die nooit aankwam.
50.     De slechte grappen om onze baarden. Meestal gewoon niet grappig maar we noemen het hier voor degene die ze gemaakt hebben. Schandalig slechte grappen eigenlijk. Schaam je.